Politica de confidenţialitate

Expert Banker, în calitate de Autor/Proprietar/Administrator al aplicației Expert Banker respectă caracterul privat şi securitatea informaţiei furnizate de către tine atunci cand utilizezi acest site, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat şi aplică prezenta politică de confidenţialitate.
Accesul/vizitarea acestei Aplicații de către tine se supune Termenilor şi condiţiilor de utilizare şi prezentei Politici de confidenţialitate, implică acceptul tău explicit cu privire la acestea şi reprezintă întreaga înţelegere — Contractul — dintre părţi.
Autorul îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul aplicației Expert Banker, precum şi Politica de confidenţialitate şi Termenii şi condiţiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, te rugăm să vizitezi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care le-am agreat să le respecţi.
Informaţiile pe care le colectăm
Colectăm informații pentru a oferi servicii mai bune tuturor utilizatorilor noștri:
Informații pe care ni le oferi: De exemplu, când îți creezi un cont, îți solicităm informații personale, fără a ne limita la acestea, cum ar fi numele, adresa de e-mail.
Informații pe care le obținem atunci când folosești serviciile Expert Banker: Putem colecta informații despre dispozitiv (cum ar fi modelul de hardware, versiunea sistemului de operare, identificatorii unici ai dispozitivului și informații despre rețeaua mobilă, inclusiv numărul de telefon).
Când utilizezi serviciile noastre sau vizualizezi conţinutul furnizat de Expert Banker, putem să colectăm automat şi să stocăm anumite informaţii care pot include:
detalii despre modul în care aţi folosești serviciul nostru, cum ar fi interogările de căutare;
numărul de telefon, datele de facturare, date clienţi;
adresa IP;
informaţii despre evenimentele survenite pe dispozitiv, cum ar fi erorile, activitatea sistemului, setările hardware, tipul de browser, limba acestuia, data şi ora solicitării şi adresa URL de referinţă;
cookie-uri care pot identifica în mod unic browserul tău sau contul tău Expert Banker. Află mai multe despre cookies aici.
Cum utilizăm informaţiile pe care le colectăm
Folosim informațiile pe care le colectăm din toate serviciile noastre pentru a oferi, a administra, a proteja și a îmbunătăți serviciile, pentru a dezvolta servicii noi și pentru a proteja compania Expert Banker și utilizatorii acestuia. De asemenea, folosim aceste informații pentru a-ți oferi conținut personalizat, cum ar fi rezultate ale căutării și anunțuri mai relevante.
Putem să utilizăm numele pe care îl furnizaţi în profilul Expert Banker în cadrul tuturor serviciilor pe care le oferim. Când contactezi Expert Banker, putem să păstrăm o înregistrare a comunicării cu tine pentru a ajuta la rezolvarea oricăror probleme pe care le-ai putea întâmpina. Putem să utilizăm adresa ta de e-mail pentru a te informa despre serviciile noastre, cum ar fi anunţuri despre modificările sau îmbunătăţirile viitoare.
Suplimentar faţă de cele de mai sus, folosim datele colectate pe expertbanker.ro în următoarele scopuri:
facturării serviciilor comandate de către tine;
livrării acestora;
Expert Banker poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în următoarele scopuri:
realizării de analize/rapoarte;
realizării de informări;
publicării, promovarii, ofertăriiserviciilor oferite de către Expert Banker.
Îți vom cere acordul înainte de a utiliza informaţiile în alte scopuri decât cele descrise în prezenta Politică de confidenţialitate.
Securitatea informaţiilor
Depunem eforturi pentru a proteja Expert Banker şi utilizatorii noştri împotriva accesului neautorizat sau a modificării, dezvăluirii ori distrugerii neautorizate a informaţiilor pe care le deţinem. În special:
criptăm toate serviciile noastre utilizând tehnologia SSL;
ne revizuim practicile de colectare, stocare şi prelucrare a informaţiilor, inclusiv măsurile de securitate fizice, pentru a oferi protecţie împotriva accesului neautorizat la sisteme;
restricţionăm accesul la informaţiile cu caracter personal, oferindu-l numai angajaţilor, contractorilor şi agenţilor Expert Banker care sunt îndreptăţiţi să afle respectivele informaţii pentru a le putea prelucra în numele nostru şi care se supun unor obligaţii contractuale stricte de confidenţialitate şi pot fi traşi la răspundere sau cărora li se poate desface contractul dacă nu îndeplinesc aceste obligaţii.
Dacă ai întrebări legate Politica de Confidenţialitate sau dorești să fii informat asupra datelor prelucrate de către Expert Banker şi care te privesc direct, te rugăm să ne contactezi pe email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Te rugăm să vizitezi şi secţiunea Termeni şi condiții de utilizare care se aplică de asemenea accesului/vizitei tale pe Expert Banker.
Politica de confidențialitate se supune legislaţiei române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamaţiei la sediul Expert Banker. În cazul în care nu se poate ajunge la o înţelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competenţa instanţei judecatorești din aceeaşi structură administrativă cu sediul Expert Banker.