Termeni si conditii

Toate informatiile prezentate pe acest site au caracter informativ, ele nu reprezintă oferte sau caracteristici ferme ale serviciilor și produselor bancare pe careExpert Bankerle ofera prin intermediul partenerilor. In functie de politica fiecarei institutii financiar bancare sau nebancare cu care Expert Banker colaboreaza ca si reprezentant autorizat si certificat, produsele si serviciile prezentate pot suferi modificari.

Imaginile din cadrul prezentarilor sunt folosite din spatiul public gratuit si nu detinem drept de proprietate al acestora. In cazul in care aveti dreptul legal de proprietate pentru o imagine ce va apartine va rugam sa ne informati si va fi stearsa imediat de pe site sau alte canale media.

Drepturile creatiei prezentului site sunt rezervate Expert Banker; societatea poate oricand sa schimbe sau sa modifice continutul sau structura site-ului, fara o informare prealabila.

Site-ulExpert Banker isi propune sa va ofere informatii clare, concise si complete prin cumularea caracteristicilor fiecarui tip de produs intr-unul singur. Pentru a avea o oferta personalizata va rugam nu ezitati sa ne contactati prin formularul de contact de pe site sau prin email la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau telefon 021 210 80 82 / 0771 754 995 sau la sediul nostru Sos. Stefan cel Mare, Nr. 15, Sector 2, Bucuresti.

Expert Banker nu este responsabila pentru nici o eroare ori descriere eronata a informatiilor prezente pe site sau alte canale media.

In cazul in care, in urma vizitei pe site-ul www.expertbanker.ro a-ti oferit date sau informatii cu caracter personal, atunci va rugam sa luati in considerare ca ne-ati dat acordul in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra sa fie folosite pentru a fi contactat de un specialist pentru a va oferi toate informatiile complete si corecte de care aveti nevoie in functie de produsul financiar solicitat de dumneavoastra si oferit de Partenerii Expert Banker si de care dumneavoastra sunteti interesat ; datele dumneavoastra vor putea fi folosite pentru ca societatea Expert Banker sa va trimita buletine informative despre produsele si serviciile sau campanile promotionale ale Partenerilor si/sau ale Expert Banker; dupa caz , datele dumneavoastra vor putea fi folosite in studii de piata sau campanii de marketing; datele dumneavoastra vor putea fi folosite pentru a solutiona cererile, intrebarile si eventualele sesizari sau reclamatii adresate catre Expert Banker.

In conformitate cu Legea nr. 677/2001 care protejeaza persoanele cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera lor circulatie, aveti urmatoarele drepturi: dreptul la informare; dreptul la acces; dreptul la interventie; dreptul la opozitie; dreptul de a fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa ne contactati prin formularul de contact de pe site sau prin email la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau telefon 021 210 80 82 / 0771 754 995 sau la sediul nostru Sos. Stefan cel Mare, Nr. 15, Sector 2, Bucuresti. Datele dumneavoastra personale nu vor fi vandute nimanui si nu vor fi prelucrate in scopuri necinstite.

Expert Bankernu poate garanta si nici controla actualitatea si exactitatea infomatiilor prezentate pe alte site-uri sau canale media. Aceste site-uri sau alte canale media, chiar daca fac trimitere la serviciile si/sau produseleExpert Banker, in functie de perioada cand au fost publicate, pot fi mai mult sau mai putin corecte. Pentru verificarea tuturor infomatiilor aflate din alte surse, va recomandam sa ne contactati prin formularul de contact de pe site sau prin email la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau telefon 021 210 80 82 / 0771 754 995 sau la sediul nostru Sos. Stefan cel Mare, Nr. 15, Sector 2, Bucuresti.

Este interzisa reproducerea sau republicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe www.expertbanker.ro sau alte canale media fara acordul Expert Banker. Orice incercare de modificare a imaginii si/sau a informatiilor prezentate pe acest site, precum si realizarea de link-uri catre www.expertbanker.ro , fara acordul Expert Banker, va da dreptul ca Expert Banker sa se adreseze instantelor legale compentente pentru sanctionarea acestui fapt.